středa 30. prosince 2015





Turnaj Chotěboř 28.12.2015:


 V Chotěboři jsme odehráli velmi silně obsazený turnaj, který byl pro nás velice dobrou konfrontací s top týmy, které vedou tabulky ve svých žákovských ligách. Ať se jednalo o týmy z jihomoravského kraje nebo o select výběr plzeňského kraje, které doplnila velmi dobře bruslící a bojující Chotěboř.
Zápasy s Kometou Brno a plzeňským výběrem byly o úroveň výše než zápasy, které sehráváme s našimi největšími rivaly v lize Spartou, Slávií a Letňanami a ukázali nám stránky, na kterých je třeba intenzivně a tvrdě pracovat, abychom mohli hrát vyrovnanou partii i s těmito top týmy.
Kluky musím pochválit za vysokou morálku za to, že odmakali celý turnaj. V posledním zápase o 3.místo s Technikou Brno, který byl po celou dobu vyrovnaný a odehraný ve výborném tempu jsme padli, až po dvou zbytečných zaváháních, kdy jsme i přes větší šance nedokázali najít správný recept na překonání jejich svatyně. Právem byl také gólman Techniky vyhlášen nejlepším gólmanem celého turnaje.


Výsledky turnaje:


BN – HC Chotěboř 7:4
BN – HC Kometa Brno 1:7
BN – VSK PROFI PLZEŇ 0:6
BN – HC Technika Brno 0:2


Konečné pořadí turnaje:
  1. VSK PROFI PLZEŇ
  2. HC Kometa Brno
  3. HC Technika Brno
  4. HC Benešov
  5. HC Chotěboř
     
Direktoriátem turnaje byl za nejlepšího útočníka turnaje vyhlášen benešovský Erik Vrkoč, který nasbíral v průběhu turnaje 7 kanadských bodů (5+2).


Oceněn byl také Richard Pětník jako nejlepší hráč týmu.




























Žádné komentáře:

Okomentovat